E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66
E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66

Fysiotest produkter & samarbetspartners

Vi är stolta att kunna representera några av marknadens bästa testverktyg. Vi håller oss uppdaterade vad som händer på marknaden och väljer de bästa att samarbeta med. Vi representerar bl.a. BIOSEN, Lactate Scout, eMotion HRV & EKG samt Accuniq i Sverige.


Accuniq
Med Accuniq utför du kliniskt noggranna kroppssammansättningsresultat på mindre än en minut. Accuniq har en hög validitet mot DEXA för analysering av kroppssammansättning. Utöver sitt användarvänliga utförande erbjuder även Accuniq en rad innovativ tekniska lösningar för att underlätta testutförandet för dig som professionell utövare samtidigt som kunder får bättre och snabbare service och testuppföljning. Accuniq passar utmärkt för dig som personlig tränare, näringsterapeut, livsstilscoach eller på andra sätt arbetar med att skapa resultat i dina klienters livsstilsförändring.

 

Läs mer om Accuniq och hur den kan hjälpa dig här.

 

 

 

EKF-Diagnostik
Som en av de ledande diagnostiska företag i Tyskland, EKF-diagnostic GmbH utvecklar, producerar och distribuerar analysapparater för glukos, laktat, hemoglobin, hematokrit, HbA1c och flera andra apparater över hela världen.
Produkterna används sedan 1990 i laboratorier, universitet, på sjukhus, blodcentraler, industriellt bruk och i point-of-care testning.

 

 

Mega Electronics
Finsk företag med världsledande produkter och nya innovationer.En av de pålitligaste verktyget att mäta hjärtfrekvens (R-R intervaller). eMotion HRV är det optimala lösningen för forskning, wellness och elitidrott. Riksidrottsförbundet rekommenderar alla riksidrottsgymnasieelever att genomgå en belastnings -EKG innan starten på gymnasiet.

 

 

Cyclus2
Cykelergometer för professional användning. Träning och testning på din egen cykel! Maxfrekvens, Wingate, OBLA-tester, etc.