E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66
E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66

Cyclus 2 är här

Med Cyclus2 kan du mäta aerob- och anaerob kapacitet på din egen cykel för att analysera och optimera prestationen.

Cykelergometern för proffs

- prestationsanalys på din egen cykel

Cyclus2 är en modern cykelergometer som inte bara ger möjlighet till träning under optimala förhållanden året runt, utan också standardiserad testning. Med Cyclus2 kan du mäta aerob- och anaerob kapacitet på din egen cykel för att analysera och optimera din prestation.

 

Teknologin är användarvänlig, ger noggranna och exakta resultat och är den första kommersiella cykelergometern på marknaden. Denna unika apparat riktar sig till cykeleliten, entusiasten och forskare inom området med känsla för kvalité.

 

Under de europeiska mästerskapen kommer Cyclus2 cykelergometrar att finnas på uppvärmningsområdet för att cyklisterna ska få optimala förutsättningar att förbereda sig inför sina lopp.

Nyfiken? Kontakta oss.

Cyclus2 är den första kommersiellt tillgängliga excentriska cykelergometern som kan användas för forskning, utbildning och testning.

 

Oavsett om syftet är standardiserade tester eller användning i test- och utbildningssyfte året runt sätter Cyclus2 standarden för ergonometrar inom cykelvärlden. Cyclus2 erbjuder state-of-the-art-teknologi vilket leder till noggranna och exakta resultat med bibehållen funktionalitet, variabilitet och användarvänlighet.

 

Den höga bromskraft hos Cyclus2 och dess direkta motståndsöverföring ökar dessutom den muskulösa och kardiovaskulära stimulis.

 

Läs mer om Cyclus2 här.


Vill du veta mer kring hur Cyclus2 kan hjälpa dig?


Spännande, jag vill veta mer.